Το Domaine de Gry-Sablon και τα κρασιά Dominique MOREL παράγουν πολλές ονομασίες σε crus του Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc Rouge rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé.
Ως ηγέτης στην περιοχή του Beaujolais, αναζητούμε σοβαρούς εισαγωγείς σε διάφορες χώρες όπου δεν έχουμε ακόμη διανομή.
Το Reuza Extra Virgin προέρχεται από την ένωση δύο πολύτιμων ιταλικών ποικιλιών, με αρκετά διαφορετικά αποτελέσματα: την ελιά Biancolilla και την ελιά Taggiasca.
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
· 100% ιταλικό λάδι – ψυχρής έκθλιψης
· Παράγεται από τις ελιές Biancolilla και Taggiasca
· Γλυκό και αρωματικό, εξαιρετικό καρύκευμα για σαλάτες και ωμά λαχανικά,
Το Reuza είναι ένα πολύ επιλεγμένο προϊόν: συνδυάζει τις αρωματικές νότες της ελιάς Biancolilla με τη γλυκύτητα της ελιάς Taggiasca.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και πολύ ευχάριστο.
Το όνομα "Reuza", που σημαίνει Ρόδο στη λιγουριανή διάλεκτο, αναφέρεται σε ένα αρωματισμένο λάδι, όπως ένα λουλούδι.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του λαδιού πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρή.
κωδικός: REU .75
Αφεθείτε στη φυσική και αυθεντική γεύση της Τοσκάνης με το ACQUA PANNA Still Water Glass. Αυτή η συσκευασία των 24 φιαλών γυαλιού των 500ml είναι ιδανική για να φιλοξενήσετε δείπνα, να διασκεδάσετε καλεσμένους ή απλά να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό ποτό.
Το ACQUA PANNA είναι γνωστό για την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση του, προερχόμενο από τις φυσικές πηγές της Τοσκάνης. Το νερό εμφιαλώνεται προσεκτικά στην πηγή, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε τη φρεσκότερη και πιο αυθεντική γεύση που είναι δυνατή. Οι γυάλινες φιάλες προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας σε κάθε περίσταση, και το μέγεθος τους τις καθιστά ιδανικές για να τις μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια.
Η λεία και βελούδινη υφή του ACQUA PANNA Still Water Glass είναι ιδανική για να συνοδεύει εκλεκτά γεύματα ή απλά να απολαμβάνεται μόνη της. Οι γυάλινες φιάλες διατηρούν τη φυσική γεύση του νερού, καθιστώντας την την τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν τις λεπτές αποχρώσεις του μεταλλικού νερού.
Ένα φυσικό κρασί από μια αυτόχθονη ποικιλία και μια πρωτότυπη οινοποίηση. Ποιος μπορεί να πει καλύτερα;
Απλά Braucol, είναι φρέσκος σμέουρος και μια όμορφη πικάντικη βάση: κουρκουμάς, κύμινο και μια πινελιά από φασόλι τόνκα.
Κτήμα:DOMAINE D'ESCAUSSES
Ονομασία:GAILLAC
Περιοχή:NΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ
Χρώμα:Κόκκινο
Ποικιλίες:Braucol
Μέθοδος καλλιέργειας:Βιολογική μετατροπή
Χαρακτήρας:ελαφρύ / φρουτώδες
Περιεκτικότητα:75cl
Ποσότητα θείου:πολύ λίγο ή καθόλου θειωμένο
Χρονιά:2019
Το Περού ανήκει στις πιο δασωμένες χώρες του κόσμου, με πάνω από το μισό του Περού να καλύπτεται από δέντρα – και ένα μεγάλο μέρος αυτού είναι τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Δεν είναι περίεργο που το Περού βρίσκεται στις 10 πιο βιοποικιλόμορφες χώρες του κόσμου.
Δυστυχώς, η αποδάσωση και η υποβάθμιση των δασών είναι σοβαρά ζητήματα στο Περού, που προκαλούνται από τη μονοκαλλιέργεια, την εξόρυξη, την κατασκευή δρόμων και την παράνομη υλοτομία.
Δεδομένου ότι ο κακάο αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, η καλλιέργειά του δίνει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτούν εισόδημα, ενώ προστατεύουν τα δάση και διατηρούν τη βιοποικιλότητα. Ο κακάο Περού Ουκαγιαλί είναι οργανικά παραγόμενος και πιστοποιημένος· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα.
Ο κακάο Περού Ουκαγιαλί προέρχεται από ποικιλίες Τρινιτάριο. Το προφίλ γεύσης του χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σοκολατένια βάση, χαμηλή σε οξύτητα, με αξιοσημείωτες γλυκές νότες καραμέλας και ξηρών καρπών και υποδείξεις φρουτώδους γεύσης.
Μετά την χειρονακτική συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους κακάο σε μια κεντρική μονάδα ζύμωσης.
Προέλευση: Περού
Περιοχή: Κεντρικός Αμαζόνιος
Ποικιλία: Τρινιτάριο
Υποδείξεις: Καραμέλα, ξηροί καρποί, φρούτα
SKU: 5430002193212
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Δουλεμένο με προσοχή, αυτό το κρασί προέρχεται από το καλύτερο αμπέλι μας που κυριαρχεί στην πλαγιά. Η cuvée Antonio προέρχεται από ένα όμορφο αμπέλι Merlot μέσης ηλικίας 20 ετών. Είναι στην αρχή που ξεκινά η δουλειά, η κλάδευση ήταν πιο αυστηρή στους βλαστούς και οι πράσινες συγκομιδές επέτρεψαν καλύτερη συγκέντρωση των φρούτων. Αυτό το κρασί τελικά συγκομίστηκε με το χέρι για να διατηρηθούν οι ρώγες ανέπαφες και στη συνέχεια οινοποιήθηκε σε μικρούς κάδους, επιτρέποντας και πάλι καλή εξαγωγή των στοιχείων που περιέχονται στη φλούδα και στο χυμό σταφυλιού. Η συγκομιδή ανακατεύεται τελικά 2 φορές την ημέρα μέχρι το τέλος της αλκοολικής ζύμωσης και στη συνέχεια περνά σε βαρέλια από δρυ με λεπτό κόκκο.
Μύτη Διακριτική στην αρχή, στη συνέχεια περιπλέκεται με αρώματα από κεράσια, τρούφες και μαρμελάδα φρούτων.
Γεύση Ωραία γλυκύτητα στο στόμα συνοδευόμενη από νότες μαρμελάδας κερασιών και μεταξένιες, καλά περιτυλιγμένες τανίνες.
Γενική εντύπωση είναι ένα κρασί που ταιριάζει.
Προϊόν: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Ωριμασμένο σε βαρέλια από δρυ
Επιφάνεια: 0.5 εκτάριο
Ποικιλία: 100% Merlot
Έδαφος: αργιλώδες-ασβεστολιθικό- Πλαγιά
Όψη: έντονο, βαθύ, ζωντανό και φρέσκο χρώμα
Τυπικό λευκό κρασί από τη βορειοανατολική Ιταλία; γνωστό σε όλο τον κόσμο ως απεριτίφ και ως εξαιρετικό κρασί για συνοδεία ζυμαρικών, ψαριών και πίτσας. Είναι πολύ γνωστό και αγαπητό από τους Αμερικανούς και τους Άγγλους.
Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες
Άρωμα: Λεπτά αρώματα, φρουτώδεις και ανθώδεις νότες που θυμίζουν ώριμα εξωτικά φρούτα.
Γεύση: Κομψή, με τη σωστή απαλότητα που συνοδεύει τη ελαφριά οξύτητα με ισορροπία.
Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από το φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα μάλλον μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας.
Συνοδεύσεις: Εξαιρετικό μετά από ένα γεύμα και τέλεια συνοδεία για ξηρά γλυκά, τάρτες φρούτων και άλλα παραδοσιακά ιταλικά επιδόρπια.
Εξαιρετικό κρασί που προέρχεται από προσεκτική επιλογή σταφυλιών Cannonau, κυρίως από αμπέλια άνω των 40 ετών και καλλιεργημένα σε αμπελώνες.
Μετά από αργή ζύμωση με τις φλούδες, που πραγματοποιείται σε μικρούς ανοξείδωτους κάδους για περίπου 20 ημέρες, ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για 24 μήνες. Ακολουθεί μια ωρίμανση σε μπουκάλι ξαπλωμένο για τουλάχιστον 8 μήνες.
Εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα με απόχρωση γρανάτη.
Στη μύτη είναι επιβλητικό. Πλούσιο σε αρώματα από μικρούς ώριμους κόκκινους και μαύρους καρπούς, νότες από μαρασκίνο και γλυκόριζα, με έντονες μεσογειακές αρωματικές βοτάνες, εκλεπτυσμένα και γλυκά μπαχαρικά. Στο στόμα είναι ευχάριστα ζεστό, αλμυρό και πικάντικο, όλα τέλεια συνδυασμένα με ένα μεταλλικό φάσμα. Η πλούσια και βελούδινη δομή του ισορροπεί καλά με την τανική πολυπλοκότητα και την κομψή και μακράς διάρκειας επίγευση.
Είναι ένα κρασί που ταιριάζει εξαιρετικά με τις πιο εκλεκτές και εκλεπτυσμένες λιχουδιές. Ιδανικό για να συνοδεύσει τυριά μεγάλης δομής και γεύσης ή σημαντικά πιάτα κρέατος.
Primitivo IGP Puglia από την περιοχή Taranto και Brindisi. Ποσοστό αλκοόλ 13,00% Vol.
Ελάχιστη παραγγελία 720 φιαλών των 75 cl. Συνολικός αριθμός χαρτοκιβωτίων 60, το καθένα με 12 φιάλες.
Έννοια: Ένα κρασί καθημερινής κατανάλωσης με τον χαρακτήρα των ερυθρών κρασιών από το Άνω Ντούρο.
Ποικιλίες: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca και Tinta Barroca
Υψόμετρο των αμπελώνων: 400 έως 650 μ
Έδαφος: Σχιστόλιθος/Γρανίτης
Αμπελώνας : Τελείως νότια της Βουργουνδίας, στα σύνορα με το Μποζολέ, η περιοχή της ονομασίας ξεπερνά αυτή του χωριού. Το χωριό του Σαιν-Βεράν έχει ένα "d", η ονομασία δεν το έχει γιατί συλλέγεται από έξι χωριά. Ιδρύθηκε το 1971, είναι η προτελευταία ονομασία που δόθηκε στην περιοχή του Μακονέ.
Αμπελουργία :
Το έδαφος : ένας ιουρασικός ασβεστόλιθος που επεκτείνει τις ασβεστολιθικές στρώσεις της Κοτ-ντ'Ορ, ιδανικός για το Chardonnay.
Πυκνότητα φύτευσης : 8.500 φυτά/εκτάριο.
Κλάδεμα : Γκιό.
Συγκομιδή : Χειρονακτική
Αποδόσεις : 55 έως 65 hl/ha, επιτρέπει στα σταφύλια να αποκαλύψουν τις αποχρώσεις του εδάφους μας.
Οινοποίηση : Πολύ αργή πίεση, για να σεβαστεί τον καρπό. Οι χυμοί της τελευταίας πίεσης δεν κρατούνται.
Ωρίμανση : Σε δεξαμενές για 6 έως 8 μήνες. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, οι αποφάσεις λαμβάνονται κυρίως με βάση τις γευστικές δοκιμές. Αυτά τα δεδομένα συμπληρώνονται φυσικά από τις τεχνικές αναλύσεις. Όπως και για όλα τα κρασιά του κτήματος.
Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Arzentu προέρχεται από την ένωση δύο πολύτιμων ιταλικών ποικιλιών: Ελιά Peranzana και Ελιά Taggiasca
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
· 100% Ιταλικό Ελαιόλαδο – ψυχρής έκθλιψης
· Παράγεται από την ελιά Peranzana και την ελιά Taggiasca
· Εξαιρετικό καρύκευμα για τα πιο λεπτά πιάτα
Το Arzentu είναι ένα πολύ επιλεγμένο, ήπιο και αρωματικό προϊόν που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της ελιάς Taggiasca και της ελιάς Peranzana: και οι δύο ποικιλίες παράγουν πολύ φρουτώδη ελαιόλαδα: η πολύ γλυκιά Taggiasco, η Peranzana Extra με πιο έντονες πικάντικες νότες.
Ο συνδυασμός είναι πολύ ευχάριστος.
Το όνομα "Arzentu" Argento στη λιγουριανή διάλεκτο αναφέρεται σε ένα ευγενές προϊόν, αλλά με μια ζωντανή νότα, στο όνομά του και στη γεύση του.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του ελαιολάδου πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρής.
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Riviera Ligure DOP
– Riviera dei Fiori
Ιταλικό Ελαιόλαδο, 100% Ελιές Taggiasca – Ψυχρής Έκθλιψης
Ο Λουτσινάσκο, που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου περίπου 500 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις της κοιλάδας Ονέλια. Οι ελαιώνες του, που εκτείνονται κάτω από την πόλη, αποτελούνται αποκλειστικά από ελαιόδεντρα ποικιλίας Taggiasca και είναι γνωστοί για την ιδιαίτερα ευνοϊκή τους έκθεση. Παράγουν ελιές με χαμηλότερη απόδοση από άλλες περιοχές της κοιλάδας, αλλά η ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου τους είναι εξαιρετική.
Η επιλογή μας Riviera Ligure DOP προέρχεται από ελιές που προέρχονται από τους ελαιώνες του Λουτσινάσκου, που πιέζονται στην τελειότητα στο ελαιοτριβείο μας.
Παραγωγή και συσκευασία ψυχρής έκθλιψης (αφιλτράριστο) μετά από απλή φυσική εκχύλιση.
Η φιάλη είναι τυλιγμένη με ένα φύλλο χρυσού χαρτιού, το οποίο εξασφαλίζει την προστασία του προϊόντος από το φως.
κωδικός: DOP .50
Σκέψη: Ένα κρασί για να δείξει την ανεκτίμητη κληρονομιά που είναι οι παλιές αμπελώνες του Δούρου Σουπίρ.
Ποικιλίες: Σταφύλια από παλιούς αμπελώνες ποικιλίες Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Roriz και Sousão
Υψόμετρο των αμπελώνων: 180 έως 600 μ
Έδαφος: Σχιστό και Σχιστό/Γρανίτης